СНИМКАТА е от фейсбук страницата на Медицински център "Стрелец"

За първи път от години психиатър ще преглежда пациенти в общините Стрелча и Панагюрище

Д-р Уляна Андреева, специалист по психиатрия и фамилен психотерапевт, ще приема пациенти в Медицински център „Стрелец“ – гр.Стрелча на 09.08.23 от 14.30 ч. Прегледите са с направление по НЗОК или платено.
Записване на Регистратура тел. 0878331608 и на място в Медицинския център.Психиатрите се грижат за душевното ни здраве. Психичното здраве определя начина ни мислене, чувствата, способността да се справяме със стреса, да правим съответни житейски избори. Душевнотото здраве, както и физическото, са важни за ежедневния ни живот от детството до старостта. Психичните заболявания имат разнообразни прояви и обичайно се променя не само животът на пациента, но и този на неговите близки.

Фамилна психотерапия
Вид психотерапия, насочена към корекция на междуличностовите отношения в семейството.
Целта е отстраняване на емоционалните разтройства, чийто изразител може да бъде и само един член на семейството. Фамилният психотерапевт работи с цялото семейство в терапевтични сесии с продължителност от 60 минути. Честотата  и общата продължителност на терапията зависи от проблема.

Вижте още

Изгоряха 12 декара зърнени култури край село Оборище

Необезопасена стопанска техника стана причина за възникването на пожар в зърнен блок край село Оборище. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.