събота , 27 април 2024

Пенсиониралите се в „Асарел-Медет“ АД ги очаква фирмен подарък и талон за…

От 7 август в Информационния център на „Асарел-Медет“АД в Панагюрище ще започне раздаването на поканите за фирмения празник, адресирани до пенсионираните работници и служители в дружеството. Те ще бъдат талон за празничния обяд на 26 август в Панагюрски колонии, където трябва да бъдат носени и да се предоставят в зоната за кетъринг. Освен поканата, за всички „ветерани“ от компанията отново е предвиден и фирмен подарък.
Пенсиониралите се в „Асарел-Медет“ АД ще получават своите покани-талон за празника в Информационния център от 7 до 17 август.  Инфоцентърът ще има удължено работно време – от 8 до 12:30 часа и от 13:30 ч. до 18 часа всеки работен ден от 7 до 11 август, а от 14 до 17 август в обичайното си работно време – от 10 до 12 и от 16 до 18 ч.
През тази година ще се извие фирмено хоро на 26 август в Панагюрски колонии, където ще бъдат Николина Чакърдъкова с Неврокопския танцов ансамбъл, Деси Добрева, Симона Загорова и Глория. Ще празнуваме заедно и на 25 август в Панагюрище, където ще пеят Йорданка Христова, Миро и „Фондацията“.

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.