Водещи новини
СНИМКА& getimage

Комисията за идентификация на МПС в Пазарджик вече ще работи всеки делничен ден

В ОДМВР – Пазарджик функционира постоянна комисия, съставена от служители на дирекцията, чиято цел е да недопуска регистрация на пътни превозни средства, обект на престъпление съгласно Наказателния кодекс.

 До този момент комисията осъществяваше идентификация на МПС в дните сряда и петък от 09.30ч. до 12.00ч. С цел подобряване достъпа на гражданитедо административни услуги предлагани в сектор „Пътна полиция“ по разпореждане на директора на ОДМВР-Пазарджик комисията ще функционира всеки делничен ден в рамките на работното време за обслужване на граждани.

От пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик припомнят, че на идентификация подлежат всички МПС категория M1 и M2, съгласно чл. 149 ал. 1 от ЗДвП, представени за регистрация, които са в 5 (пет) годишен срок от първоначалната им регистрация. На проверка подлежат и МПС от висок / премиум/  клас на известни марки, като за тях изискването е да са в 7 (седем) годишен срок от първоначалната им регистрация.

Вижте още

Възстановка и празничен концерт в Панагюрище за 148 години от Априлската епопея

На 27 април с историческата възстановка „Мъжество и саможертва – Панагюрище 1876“ започнаха мероприятията, посветени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.