Водещи новини

Досъдебно производство срещу дилърка на кокаин в Пазарджишко и бързи производства срещу млади мъже за…

Млада жена, разпространявала наркотици, е задържана от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. Акцията е реализирана вчера от екипи на сектора, които на улица в Пазарджик задържали 26-годишна жителка на село Калугерово. В хода на продължилите близо месец полицейски действия се установило, че жената е била дилър на кокаин на територията на региона. Тя е задържана за срок от 24 чака в ареста на РУ-Пазарджик. По случая се води досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР –  Пазарджик.

Оттам информират и за заловен млад мъж с дрога от служители на полицейски участък „Изток“ .  Снощи на кръстовище в областния град автопатрул извършил проверка на 26-годишен жител на пазарджишкото село Братаница. У него униформените открили две полиетиленови топчета, в които имало суха листна маса. След направения полеви наркотест се оказало, че става въпрос за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателят й задържан в ареста. Спрямо него е образувано бързо производство.

 Септемврийски полицаи са задържали водач, шофирал под въздействието на амфетамин. Вчера на пътя Пазарджик-Белово автопатрул при РУ-Септември спрял лек автомобил „Ауди“. Униформените извършили проверка на 29-годишния водач от Костенец. Оказало се, че младият мъж е зад волана под въздействието на амфетамин. Той е задържан за срок от 24 часа и спрямо него се води бързо производство, допълват от пресцентъра на ОДМВР -Пазарджик.     

 

Вижте още

200 души ще рецитират в Националния конкурс за революционно слово „Оборище – факел на свободата“

За участие IX-ото издание на Националния конкурс за революционно слово  „Оборище – факел на свободата“ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.