Водещи новини

Досъдебни производства са образувани срещу 5 водачи, един от тях е от Панагюрище

Досъдебни производства са образувани спрямо петима водачи на автомобили и мотоциклет, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик. По време на рутинни проверки автопатрули при РУ-Панагюрище и Велинград са засекли 55-годишен от ракитовското село Дорково и 40-годишен от Димитровград. Те били зад волана съответно с 1.54 и 1.88 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.

На улица в Панагюрище бил спрян «Опел» , управляван от 38-годишен жител на града. Пред униформените той представил шофьорска книжка, издадена от Руската Федерация. Полицаите обаче се усъмнили в нейната автентичност и скоро установили, че е неистинска. Документът е иззет.

Във Велинград полицаи от управлението в курорта засекли 25-годишен мотоциклетист от пазарджишкото село Сарая. Той управлявал возилото си без регистрационна табела. Всички шофьори са задържани и спрямо тях са образувани досъдебни производства, допълват от пресцентър ОДМВР-Пазарджик.

 

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.