Водещи новини

На 9 юли ще бъдат затворени за движение някои пътни отсечки в област Пазарджик

Служители от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик, РУ-Пещера и РУ-Пазарджик ще осигуряват нормалното провеждане на Рали спринт „Бесапара” 2023. То ще се състои на 09.07.2023г. /неделя/ на територията на община-Батак и община-Пазарджик. За времето от 08.00ч. до 16.00 ч ще бъдат затворени за движение пътищата между местността Превала, панорамен път около язовир „Батак” до местността Дъното и отсечката от местността Мечето, местността Добра Вода до входа на село Дебръщица.

За времето от 15.30ч. до 18.00ч. ще бъде затворена улица „Болнична” в Пазарджик, където ще се проведе финалния специален етап от състезанието. Пътищата ще бъдат отворени за движение на ППС и хора едва след приключване на всички скоростни етапи. В зоната на затворените участъци ще има разположени екипи на полицията. Умоляват се водачите стриктно да спазват указанията на охраняващите ралито служители.

ИЗТОЧНИК: Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   

Вижте още

„ОПТИКС“ АД получи високото отличие „Иновативно предприятие за 2023 г.“

Годишните награди на Съвета по иновации, дигитализация и нови технологии“ към Българската търговско-промишлена палата (БТПП) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.