Водещи новини
Част от потребителите на социалната услуга по време на 12-ия рожден ден СНИМКАТА е от сайта на Община Панагюрище

ДЦПЛУ „Св.Св.Козма и Дамян“ отбеляза своя 12-ти рожден ден

Дванадесети рожден ден празнува Дневният център за пълнолетни лица с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ в Панагюрище на 3 юли. Това съобщава на сайта си Община Панагюрище, която е доставчик на социалната услуга.

Дневният център за пълнолетни лица с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян” е открит на 1 юли 2011 година в обновена и адаптирана сграда, предоставена от Община Панагюрище. За изминалите 12 години социалната услуга са ползвали много жители на общината. Към настоящия момент Дневният център се посещава от  20 потребители.

Директорът на институцията г-жа Нина Калоянова приветства присъстващите и благодари  на екипа, потребителите и Община Панагюрище Заместник-кметът на община Панагюрище, ресор „Хуманитарни дейности”, г-жа Галина Матанова  отправи блгопожелания към екипа и потребителите на Дневния център. За празничната атмосфера допринесоха и учениците от Вокална група „Божура“ към СУ „Нешо Бончев“ с ръководител г-жа Донна Трошанова.

Вижте още

„БУНАЙ“ АД Ви честити 148-та годишнина от Априлското въстание

Мениджърският екип на  „БУНАЙ“ АД  поздравява своите служители, работници и партньори, и техните семейства със …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.