Водещи новини
Оранжерия с марихуана в Пазарджишка област СНИМКА: архив на oshtepan.com

Трета наркооранжерия в област Пазарджик неутрализираха полиците през юни

По време на специализираната полицейска операция в област Пазарджик служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик откриха и неутрализираха поредната добре оборудвана наркооранжерия от закрит тип. В местност край Пазарджик, в масивна постройка, криминалистите открили няколко помещения, в които бил отглеждан канабис. Той бил в саксии със 182 растения в различен стадии на развитие. Стаите били оборудвани със системи за контрол над осветеността, температурата, влажността на въздуха, имало изградена система за напояване. В резултат на полицейските действия са иззети 41 килограма зелена листна маса и 336 грама суха маса от глави и съцветия. Задържан е 47-годишен от Пазарджик, който е ползвател на сградата и намиращите се вътре съоръжения, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Пазарджик.

В рамките на около две седмици това е третата оранжерия за отглеждане и обработка на марихуана, установена от служителите на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Предишните две бяха на територията на пазарджишкото село Добровница, припомнят от полицията.

 

Вижте още

Възстановка и празничен концерт в Панагюрище за 148 години от Априлската епопея

На 27 април с историческата възстановка „Мъжество и саможертва – Панагюрище 1876“ започнаха мероприятията, посветени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.