Водещи новини
Горско стопанство - Панагюрище СНИМКА: архив на oshtepan.com

Мъж от Стрелча съхранявал около 20 кубика немаркирана дървесина и без документ за произхода й

При специализираната полицейска акция в област Пазарджик, която се проведе в последния ден на юни,  са установени още един извършител на грабеж във Велинград, както и авторите на домови кражби в Септември, Пещера, Велинград и Пазарджик. Задържан е 20-годишен от велинградското село Побит камък, нанесъл побой над свой връстник от съседното село Абланица.

Екипи на РУ-Панагюрище и горското стопанство в града констатирали, че 40-годшен мъж от Стрелча съхранявал в имота си около 20 кубика дърва от различен вид. Дървесината не била маркирана, а мъжът не разполагал с никакви документи за нейния произход. Полицаи от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ са засекли 22-годишен жител на пазарджишкото село Мало Конаре, който използвал неистинска диплома за завършено средно образование с намерение да му бъде издадено свидетелство за управление на МПС. 

ИЗТОЧНИК: Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик  

 

Вижте още

Възстановка и празничен концерт в Панагюрище за 148 години от Априлската епопея

На 27 април с историческата възстановка „Мъжество и саможертва – Панагюрище 1876“ започнаха мероприятията, посветени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.