понеделник , 20 май 2024
Водещи новини
СНИМКАТА е от сайта на НСОРБ

В Пампорово се провежда Заключителната конференция на НСОРБ

Заключителната конференция за общински мандат 2019-2023 г. се провежда от 19 до 21 юни в к.к. „Пампорово“. Програмата е обединена в три дискусионни панела. Говорителите и участниците в тях ще правят оценка на успехите, препятствията и поуките за местната власт, ще погледнат към новите предизвикателства във времена на глобална трансформация. Предвидена е дискусия по ключовите за общините въпроси, свързани необходимостта от конструктивен и резултатен диалог с централната власт, превенцията и реакция при кризи и природни бедствия, новите модели за управление на европейските средства и др.

Символични домакини на Заключителната конференция на НСОРБ са кметовете на общините Смолян, Чепеларе и  Златоград. В духа на родопското гостоприемство в подножието на връх Снежанка те ще представят непреходната красота на родопските традиции.

В дните на форума ще се проведе и 16-ото издание на изложението „Общинско ЕКСПО“, организирано от „НСОРБ-Актив“. Водещи компании ще представят своите решения,ь технологии, продукти и дейност, свързани с работата на общините.

Вижте още

„БГ футболни проби“ търси млади надежди

На 15 юни деца и младежи от област Пловдив ще получат шанс за втора поредна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.