Водещи новини
Моменти от детския празник в "ОПТИКС" АД СНИМКИ: Илия НЕМИГЕНЧЕВ

Детски празник за 25 години от създаването на „ОПТИКС“ АД

Илия НЕМГИНЧЕВ
Днес, 10 юни, в двора на „Оптикс“ АД за децата, чиито родители работят в дружеството,  бе подготвено тържество по случай 25 години от създаването на фирмата.
От името на ръководството на акционерното дружество, г-н Даниел Даскалов благодари на родителите и пожела на децата да растат и да не спират да се учат.
Гост на милото тържество бе Капитан Джак Спароу, който превзе площадката и построи там своя пиратски град на име „Остров Оптикс“. Веселието продължи с много забавни игри с Капитан Спароу и неговите пирати Португалката Белла, Испанката Ана и корабния магьосник Мърдок. Като част от екипажа специално участие взеха художничките г-жа Вероника Богоева и г-жа Пепа Машева, които  помогнаха на децата да изглеждат като истински пирати. Малки и големи членове на екипажа  учиха Пиратския кодекс, надпреварваха се да спечелят тайния ключ на Капитана, заедно с родителите си танцуваха,  отгатваха тайни думи на древната глаголица. После имаше и специално шоу на Мърдок Магьосника. 
И макар да нямаше слънце в небето, стотици усмихнати детски личица изгряха на този ден в „Остров Оптикс“.

Вижте още

Възстановка и празничен концерт в Панагюрище за 148 години от Априлската епопея

На 27 април с историческата възстановка „Мъжество и саможертва – Панагюрище 1876“ започнаха мероприятията, посветени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.