четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Полицаи са засекли шестима с наркотични вещества

Полицаи от различни структури са засекли шестима на възраст между 16 и 27 години, живеещи в Панагюрище, Пазарджик и селата Синитово и Огняново с наркотични вещества. Най-често органите на реда са откривали синтетичен канабиноид и марихуана, съобщиха вчера от ОДМВР – Пазарджик.

Двама шофьори са установени да управляват автомобилите си под въздействието на наркотици, а един бил с отнето свидетелство за управление на МПС и дерегистрирано возило. 26-годишен от Пазарджик е разобличен като извършител на вандалска проява. Той надупчил с остър предмет четирите гуми на паркирана лека кола в областния град. 73-годишен водач от Враца пък е задържан в ареста заради предложен от него подкуп на служители от РУ – Септември. Мъжът подхвърлил в служебния автомобил банкнота с номинал от 20 лева, за да не му бъде съставен акт за установеното от униформените нарушение.

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.