петък , 19 април 2024

Полицаи са засекли шестима с наркотични вещества

Полицаи от различни структури са засекли шестима на възраст между 16 и 27 години, живеещи в Панагюрище, Пазарджик и селата Синитово и Огняново с наркотични вещества. Най-често органите на реда са откривали синтетичен канабиноид и марихуана, съобщиха вчера от ОДМВР – Пазарджик.

Двама шофьори са установени да управляват автомобилите си под въздействието на наркотици, а един бил с отнето свидетелство за управление на МПС и дерегистрирано возило. 26-годишен от Пазарджик е разобличен като извършител на вандалска проява. Той надупчил с остър предмет четирите гуми на паркирана лека кола в областния град. 73-годишен водач от Враца пък е задържан в ареста заради предложен от него подкуп на служители от РУ – Септември. Мъжът подхвърлил в служебния автомобил банкнота с номинал от 20 лева, за да не му бъде съставен акт за установеното от униформените нарушение.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.