вторник , 16 април 2024
Водещи новини

Да помогнем на Богомил да събере цялата сума за лечението си!

Българинът не един път е проявявал милосърдие и е помагал на хора в затруднено положение по различен начин. Нека сега помогнем на Богомил Чардаков.

Той е диагностициран с хроничен гломерулонефрит и се нуждае от трансплантация на бъбрек. Донор има, но събраните до момента средства не са достатъчни.

Заболяването му е наследствено и още от ранна детска възраст той посещава различни лечебни заведения. През последните 5 години е хоспитализиран всеки месец, като последната една година в УМБАЛ“Александровска“,където преди малко повече от два месеца му съобщават, че медикаментозната терапия не дава резултати и трябва да се направи трансплантация на бъбрек.

Богомил има прекрасно семейство и мечтата му се сбъдва, когато през 2020г. му се ражда дъщеря. Нека  помогнем на Богомил да продължи да се грижи за детето си!

На много места в Панагюрище има поставени кутии за дарения. Знаем, че капка по капка – вир става.

Има и платформа, чрез която всеки според въъзмоностите си може да помогне.

https://pavelandreev.bg/campaign/pomosht-za-bogomil

 

Вижте още

Областният управител Валентина Кайтазова насрочи на 14 април консултации за състава на РИК Пазарджик за предстоящите избори

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.