Водещи новини
СНИМКА: архив на oshtepan.com от ОДМВР- Пазарджик

ОДМВР-Пазарджик търси съдействието на гражданите за тежко ПТП на 12 март, при което загинаха 5 души

ОДМВР-Пазарджик търси съдействието на гражданите относно тежко пътно-транспортно произшествие. Както стана ясно вчера, на пътя Пазарджик-Пловдив, след разклона за село Мало Конаре, е регистрирано тежко пътно-транспортно произшествие. За съжаление в резултат на катастрофата загинаха петима души, а други двама са настанени за лечение в МБАЛ-Пазарджик. На мястото са извършени всички необходими първоначални действия по разследването под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик.

С цел извършване на всеобхватно разследване и изясняване на причините за възникването на инцидента, е необходимо съдействието на гражданите. Областната дирекция на МВР – Пазарджик призовава пътуващите на пътя Пазарджик-Пловдив на 12.03.2023г. /неделя/ в интервала между 15.50 и 16.10 минути в отсечката между Пазарджик и село Говедаре и са станали свидетели на тежкия инцидент, да се свържат с органите на реда. Телефони за контакт: 034 434 323, 034 434 400 или 034 434 447.

ОДМВР – Пазарджик предварително благодари за отзивчивостта и съдействието !

 

Вижте още

Литературна среща с акад.Благовеста Касабова предстои в гр.Стрелча

инж. Радка ЕНЧЕВА-КОЧЕВА, РЕКИЦ „Читалища“ На 13 май „Литературният поход в читалищата на Пазарджишко“ спира …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.