Водещи новини
Учениците от Детското полицейско управление в ОУ "Проф.Марин Дринов" - Панагюрище СНИМКАТА е предоставена от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик

Учениците от детските полицейски управления в област Пазарджик посетиха църкви

В навечерието на Рождество Христово доброволците от детските полицейски управления в областта посетиха православни храмове, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Пазарджик. Православната църква е важен партньор по проекта „Детско полицейско управление” и нейни представители често гостуват на децата от 5-те училища в областта при различни прояви.

В храмовете децата бяха посрещнати от свещеници, които ги запознаха с религиозната страна на празника и църковната символика. Момчетата и момичетата с интерес изслушваха разясненията на свещенослужителите и имаха възможност да зададат към тях своите въпроси.

Уччениците от ОУ Проф.Марин Дринов“ – Панагюрище
СНИМКАТА е предоставена от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик

Вижте още

ПРОГРАМА на държавните финали на Ученическите игри по волейбол

ПАНАГЮРИЩЕ-20-23.06 2024г., зала „Арена Асарел“  УЧАСТВАЩИ ОТБОРИ: 1.СУ „Георги Измирлиев“-Горна Оряховица 2.ПГИУ „Елиас Канети“-Русе Първа …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.