петък , 19 април 2024
СНИМКАТА е предоставена от "ОПТИКС" АД

„ОПТИКС“ АД получи отличието РАБОТОДАТЕЛ НА ГОДИНАТА 2022

Високото отличие бе връчено на специална церемония, организирана от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта  на 14 декември 2022 г. Събитието, отличаващо значимите успехи на работодателите, се проведе за 19-та поредна година, като този път акцентът бе поставен на 2022 година – европейска година на младите хора и възможностите, които институциите и работодателите създават за тяхната бъдеща успешна реализация.

Голямата награда в категорията „Работодател със значим принос за пазара на труда в регион Пловдив“ 2022 г. получи „ОПТИКС“ АД.  Компанията бе отличена за успехите, които постига в социален и икономически аспект, следвайки дългосрочнaта си инвестиционна програма да разширява производствения си капацитет в различни локации (Панагюрище, Стрелча, Пловдив, Божурище) и да създава нови работни места в региона.

Наградата на „ОПТИКС“ бе връчена от служебния заместник министър-председател и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров, а от името на мениджърския състав и екипа на ОПТИКС  Светлана Парашкевова, Ръководител „Човешки ресурси“ благодари за доброто партньорство с Агенцията по заетостта  и за възможността съвместно с Дирекция „Бюро по труда“ – Панагюрище да постигат добри резултати в подкрепа на хората, давайки им шанс да открият своето професионално бъдеще. 

ИЗТОЧНИК: „ОПТИКС“ АД

 

 

Вижте още

В Националния конкурс на революционно слово „Оборище- факел на свободата“ участваха 200 човека

На 13 април в с.Оборище, Панагюрска община, се проведе IX-ото издание на Националния конкурс за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.