Водещи новини
Директорът на ДГ "Звънче" Мария Рендакова с отличията СНИМКАТА е представена от г-жа Рендакова

ДГ „Звънче“ получи отлична оценка за сътрудничеството си с родителите

По случай Деня на християнското семейство и християнската младеж директорът на Детска градина Мария Рендакова  „Звънче“ изрази признателността си към екипа на детското заведение и всеотдайната семейна общност. Благодарение на тях ДГ „Звънче“ получи награда за отлична работа по проект АПСПО – ОП НОИР с партньорство на ЦОИДУЕМ.
Мария Рендакова и  образователният медиатор (назначен по проект АПСПО) в ДГ „Звънче“ участваха активно в четвъртата Национална конференция на тема: „Добри практики за реализиране на взаимодействието „детска градина – семейство“. Тя бе с фокус родители на деца от уязвими групи и родители на деца със СОП и се проведе в Центъра за образование, наука и култура Проджект Лаб, град София.
Удовлетворена съм, че получихме признание и отлична оценка за ползотворното сътрудничество на ДГ „Звънче“ с родителите, за създадената образователна и развиваща медиационна среда. Вярвам, че в ДГ ще продължим да поддържаме високия си професионализъм, съчетан с ентусиазъм и творчество, и ще се стремим към нови успехи. Това коментира Мария Рендакова след края на конференцията.

Вижте още

„БУНАЙ“ АД Ви честити 148-та годишнина от Априлското въстание

Мениджърският екип на  „БУНАЙ“ АД  поздравява своите служители, работници и партньори, и техните семейства със …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.