вторник , 16 април 2024
Водещи новини
Директорът на ДГ "Звънче" Мария Рендакова с отличията СНИМКАТА е представена от г-жа Рендакова

ДГ „Звънче“ получи отлична оценка за сътрудничеството си с родителите

По случай Деня на християнското семейство и християнската младеж директорът на Детска градина Мария Рендакова  „Звънче“ изрази признателността си към екипа на детското заведение и всеотдайната семейна общност. Благодарение на тях ДГ „Звънче“ получи награда за отлична работа по проект АПСПО – ОП НОИР с партньорство на ЦОИДУЕМ.
Мария Рендакова и  образователният медиатор (назначен по проект АПСПО) в ДГ „Звънче“ участваха активно в четвъртата Национална конференция на тема: „Добри практики за реализиране на взаимодействието „детска градина – семейство“. Тя бе с фокус родители на деца от уязвими групи и родители на деца със СОП и се проведе в Центъра за образование, наука и култура Проджект Лаб, град София.
Удовлетворена съм, че получихме признание и отлична оценка за ползотворното сътрудничество на ДГ „Звънче“ с родителите, за създадената образователна и развиваща медиационна среда. Вярвам, че в ДГ ще продължим да поддържаме високия си професионализъм, съчетан с ентусиазъм и творчество, и ще се стремим към нови успехи. Това коментира Мария Рендакова след края на конференцията.

Вижте още

Областният управител Валентина Кайтазова насрочи на 14 април консултации за състава на РИК Пазарджик за предстоящите избори

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.