четвъртък , 23 май 2024
Водещи новини
Част от участниците във волейболния турнир "Те са". СНИМКАТА е от фейсбук профила на доктор Росица Русева

В Панагюрище се проведе волейболен турнир „Те са“ в подкрепа на хора с онкологични диагнози

Днес в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище се проведе волейболният отбор под надслов „Те са“. Събитието бе част от инициативата „Победителите“, която подкрепя пациентите с онкологични заболявания. Организатор е Онкологичният център към МБАЛ „Уни Хоспитал“, Панагюрище. Турнирът беше открит от неговия ръководител д-р Росица Кръстева. Целта на “Те са” е да събере на едно място пациенти, техните близки и здравни специалисти, за да докажат заедно, че, благодарение на навременната комплексна грижа и съвременните медицински методи, пациентите не само успешно се справят с предизвикателствата на онкологичната диагноза, но продължават да са победители във всички сфери на живота.

„Те са“ бе четвъртото събитие от кампанията „Победителите“ на Онкологичния център в панагюрската болница „Уни Хоспитал“, посветена на комплексната грижа при пациентите с открито раково заболяване. Предишните инициативи „Майсторско шофиране“, „Тя е красива“ и „Двама в колата“.

Те са” е кауза, която цели да покаже на обществото, че непоколебимата вяра и постоянството могат да доведат до успех във всяко начинание. 

Вижте още

Лора Куруджиева спечели златен медал на Международния фестивал ”Angel voice” в Сърбия

На 7-9 май в Белград, Сърбия, се проведе XII-ото  издание на  Международния фестивал ”Angel voice” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.