Виктория Манева СНИМКАТА е от фесбук страницата на "Асарел-Медет" АД

Мастър Лечев „открадна“ Виктория Манева, но имаше втора „кражба“ и тя отпадна от „Гласът на България“

На провелите се вокални двубои в музикалното състезание „Гласът на България“ познатата на панагюрци Виктория Манева пя с Жаклин Даракчи. Още преди д излязат на сцената, треньорът им Дара каза, че вижда в тях финалисти и битката помежду им ще е „една от най-силните битки в този сезон“. Дара заяви: Тук, ако друтиге треньори не направят кражба, аз ставам и си отивам. Двете претендентки за финал покориха сцената с изпълнението на песента „I see red“ и изправиха четиримата треньори на крака. Последваха суперлативи и за двете. „Епична битка беше, страхотни сте. Това парче звучеше като написано за вас“, беше едното определение. А специално за Виктория Манева треньорие казаха, че виждат в нея за кратко време голямо развитие, че владее сцената невероятно“, че е „страхотен артист“, че е „завършен изпълнител“, че е пяла „красиво, изящно, перфектно…“. Въпреки високите оценки Дара избра да продължи напред Жаклин Даракчи. Треньорите Иван Лечев и Галена решиха да „откраднат“ за своите отбори Виктория Манева и тя трябваше да избира между двамата. Вики предпочете да продължи с отбора на Мастер Лечев, който я посъветва да се успокои, защото е „супер“. Към края на двубоите обаче Мастер Лечев открадна още един изпълнител, койтоо зае мястото на Виктория Манева и с това нейното участие в „Гласът на България“ приключи. Засега.

И четиримата треньори са единодушни, че и в най-малките места на България се раждат огромни таланти и Виктория е пример за това.

Вокалните двубои бяха излъчвани по Btv на 23 октомври.

Вижте още

Прошка моля, прошка давам

Днес е Сирни заговезни – Ден на всеобщо опрощение. Празникът поставя началото на най-продължителния пост през …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.