събота , 20 април 2024
Бисерка Янева и носителката на стипендията Елена Благоева СНИМКИТЕ са от фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

Стипендията на името на проф.д-р Лъчезар Цоцорков получи Елена Благоева

На 20 октомври по време на патронния празник на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ директорът на „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет” АД  Бисерка Янева представи панагюрското акционерно дружество и връчи стипендията на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков. Стипендията получи студентката от МГУ „Св.Иван Рилски” Елена Благоева, която се обучава в специалност „Компютърни технологии в инженерната дейност“. Стипендията се връчва от няколко години от фондация „Асарел“ на най-изявения студент от висшето учебно заведение.

Ректорът на МГУ „Свети Иван Рилски“ проф.д-р Ивайло Копрев

Ректорът на МГУ „Св. Иван Рилски“ проф.д-р Ивайло Копрев поздрави първокурсниците по случай приобщаването им към гилдията на миньорите и геолозите и припомни думите на светеца-покровител на миньорите „Бъдете единни, имайте мир помежду си!” Тържеството на академичната общност уважиха ръководствата на водещите минни компании и представители на ресорните държавни институции.

ИЗТОЧНИК Фесбук страницата на „Асарел-Медет“ АД

Вижте още

В Националния конкурс на революционно слово „Оборище- факел на свободата“ участваха 200 човека

На 13 април в с.Оборище, Панагюрска община, се проведе IX-ото издание на Националния конкурс за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.