четвъртък , 25 април 2024
Водещи новини

Д-р Йордан Бояджиев и д-р Велка Кръстева посветиха Амбулатория „Благодарение“ на Бога

Павлина ЛАЛЕВА

Ако няма любов, нищо не сме… Любовта дълго търпи. Любовта не завижда. Любовтта не се превъзнася, не се гордее. Любовта не търси своето, не безобразничи… Любовта не е случчайност… Вярвам, че Господ е вложил любов в сърцата на доктор Йордан Бояджиев и доктор Велка Кръстева и в тези кабинети се лекува с любов. Всеки от нас я е усетил чрез вниманието, с което ни посрещат, когато прекрачим прага и се изправим пред тях. Вярвам, че в този Дом, който са създали доктор Бояджиев и доктор Кръстева, хората ще идват да лекуват не само телата си, а и душите си. Това сподели пастор Рангел Кълвачев на 1 октомври, когато Амбулатория „Благодарение“ на лекарското семейство бе посветена на Бога. Събитието премина извън познатия светски маниер с прерязване на лента.

Доктор Йордан Бояджиев благодари на хората, помогнали семейната мечта да стане реалност

Като домакин, в началото на празничната церемония, доктор Йордан Бояджиев благодари на хората, помогнали мечтата на семейството му да се материализира. След това пастор Емануил Тинев цитира и тълкува някои моменти от Второзаконие – Петата от петте Мойсееви книги от Стария завет. Последва възпяване на Бога с Евангелска песен 486, изпълнена от група вярващи от Евангелската църква в Панагюрище.

ТЕКСТ на песен 486

Твоята вярност е вечна, о, Боже!

Мрачните сенки не ще ни смутят.

Твоята милост към нас е безкрайна,

Ти, който бил си и вечно ще си.

Припев: Верен остава Бог, верен остава Бог

сутрин след сутрин, не виждаш ли ти?

 Всеки проблем в Свойта длан разрешава

 с милост безкрайна за теб и за мен.

Лято и зима, през пролет и жетва

слънце, луна и звезди в своя път

славят Твореца – Той верен остава,

мир подарява и вечна любов.

Припев: …

Своя грях нося днес – Боже, прости ми!

Твоят мил дух да почива във мен.

Сила за днес и надежда за утре,

с Тебе умрях и съм вече спасен.

Припев:

От името на всички пастор Тинев се помоли Бог да бди и пази хората, създали Амбулатория „Благодарение“, а Святият дух винаги да присъства за спасение на душите и изцеление на телата. На Библейски мъдрости бе подчинено и изказването на пастор Методи Петров. Господи, всичко е от Тебе и от Твоето даваме на Теб, каза той и припомни верността на евангелист Лука, който, нека не забравяме, е бил лекар.

Изпълнителният директор на „Асарел-Медет АД инж.Делчо Николов и съпругата му бяха сред гостите на лекарското семейство
Доктор Велка Кръстева посреща гостите на събитието

 

 

Вижте още

Разходка назад във времето направиха учениците от ОУ „20 април”

Изключително интересна разходка назад във времето представи днес Регионален клуб „Традиция“ – Панагюрище пред учениците …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.