събота , 27 април 2024
Музикантите, създали групата СНИМКИТЕ са предоставени от организатоора на концерта Мария Кръстева

Джаз концерт се проведе в Кръстевата къща в Панагюрище

Впечатляващ и пъстър джаз концерт сред чемширите в двора на Кръстевата къща в Панагюрище се проведе на 5 септември. Концертът, подготвен от група „Посткард квинтет“, продължи повече от час и погали с фино изпълнена музика сетивата на присъстващите. Групата е непозната за любителите на джаза в Панагюрище, защото е съставена от българи, които са студенти в един и същ университет в гр. Грьонинген, Холандия. Изключение прави само Христо Минчев, който свири на бас китара. Другите членове на групата, учещи в чужбина, са: Неделчо Нинов – тромбон, Марина Михайлова – тенор саксофон, Ралица Тонева – алт саксофон, Вилизар Гичев – китара, Теодор Тошков – барабан. Освен общи изпълнения имаше и солови изяви, като и при двете се усещаше неподправеност и детска емоция.

Гостите на музикалния празник посрещна с усмивка и вълнение организаторът на събитието Мария Кръстева. Тя от няколко поредни години инициира и организира музикални вечери в двора на бащината си къща на ул.“Славянска“.

Поздравления за прекрасната проява, Мария!

 

 

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.