петък , 19 април 2024
Кристин Кроснаров СНИМКАТА е от предишната предизборна кампания

Панагюрецът Кристин Кроснаров ще е в листата на „Демократична България“ с кандидати за народни представители

Кристин Кроснаров от Панагюрище  отново ще е част от листата на „Демократична България“ в 13 МИР за парламентарните избори на 2 октомври 2022 година. Миналата есен той беше на пето място в листата на „Демократична България“. 
По този повод  oshtepan.com го потърси, за да сподели какво е научил от срещите си с хората по време на предизборната кампания преди година, какви проблеми основно са поставяли те пред него.  „От срещите си с хората научих, че мнозинството са загубили вяра в народните представители. Загубили са вяра в тяхната безкористност и желанието им да защитават интересите на избирателите си.

Основите проблеми, които поставяха хората, бяха от местен характер – водопровод, канализация, места за паркиране, бездомни кучета, което е напълно разбираемо”, казва 30-годишният Кристин Кроснаров. Средното си образование той завършва в езикова паралелка в СУ „Нешо Бончев”.  Магистър е по право от УНСС.  От момента, в който завършва висшето си образование, е част от семейството на „ОПТИКОЕЛЕКТРОН” АД. В него е юрисконсулт съм на две акционерни дружества в холдинга.

За Кристин Кроснаров политиката се превръща в нещо мръсно, ако фокусът се измести от националните интереси към подлите междупартийни номера. „На такива се нагледахме в изобилие в последните няколко месеца”, казва той.

Кристин Кроснаров  ще е част от гражданската квота на „Демократична България” и приема поканата на коалицията за  предстоящите избори, защото споделя визията  й за бъдещото модерно и независимо развитие на страната ни. „Освен това смятам, че коалицията  е изградена от интелигентни и можещи хора, което се доказа както от министрите в последния кабинет, така и от изключително дейните народни представители”, заявява Кристин Кроснаров.

Водач на листата на „Демократична България“ в 13 МИР – Пазарджик отново ще е Антоанета Цонева.

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.