събота , 20 април 2024
СНИМКА:topsport.bg

На 28 август Международната колоездачна обиколка на България минава през област Пазарджик

Предстои провеждането на 69-та Международна колоездачна обиколка на България. Тя ще премине и през територията на област Пазарджик. В тази връзка се предприемат комплекс от мерки за осигуряване на нормалното и протичане, пътната безопасност и охраната на обществения ред в района по протежение на трасето. Мобилизирани са екипи на ОДМВР-Пазарджик, сектор „Пътна полиция”, районните управления в Септември и Пазарджик. Мерките се налагат, за да се гарантира животът и здравето, както на участниците в надпреварата и техните екипи, така и на останалите граждани.  

Маршрут: път I – 8  граница със София Област- Белово- Лозен –Пазарджик граница област Пловдив.

На 28.08.2022г. /неделя/ за времето от 14.30ч. до напускане на колоната на територията на областта трасето, през което преминава състезанието ще бъде поетапно затваряно. Движенето ще бъде възстановявано едва след преминаване на цялата колона.  Молим гражданите да ни извинят за причинените неудобства от наложените ограничения на движение, престой и паркиране на МПС !

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.