събота , 20 април 2024
Районно управление - Панагюрище

Двама панагюрци са задържани за противозаконно отнемане на лека кола и кражба от нея

Двама са задържани за противозаконно отнемане на лека кола и кражба от нея. В края на миналата седмица в РУ-Панагюрище се получил сигнал за противозаконно отнета лека кола. Возилото било паркирано от 53-годишния му собственик в близост до чешма в гр. Панагюрище. Той оставил ключовете на контактното табло. В колета имало чанта с документи, мобилен телефон и парична сума. Това улеснило апашите, които бързо подкарали „Пежо“-то и изчезнали с него. При проведените заградителни мероприятия екипи на полицейското управление в средногорския град и участъкът в Стрелча открили возилото, изоставено в местността Димово поле. Телефонът и парите обаче липсвали. Не след дълго са установени и задържани двамата извършители. Оказало се, че това са мъже на 23 и 21 години. И двамата са жители на Панагюрище. По случая се води досъдебно производство под надзора на прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

 

Вижте още

Областният управител Валентина Кайтазова насрочи на 14 април консултации за състава на РИК Пазарджик за предстоящите избори

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.