Треендафил Величков и Петя Цанкова СНИМКАТА е предоставена от Областна администраия - Пазарджик

Петя Цанкова е освободена от поста заместник-областен управител на област Пазарджик

Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев заместник-областен управител на област Пазарджик Петя Цанкова е освободена от поста, считано от 17 август. Областният управител Трендафил Величков и служителите на Областна за съвместната работа и подкрепата.

С друга своя заповед министър-председателят назначи за заместник областен управител на Пазарджик д-р Красимира Радева-Делева. Днес тя бе представена на служителите в Областна администрация Пазарджик. „Радваме се, че д-р Радева  става част от екипа на областна администрация. Добър лекар и общественик, с опит в местното самоуправление като общински съветник и обществен деятел, .който познава добре работата на институциите в област Пазарджик“, каза областният управител Трендафил Величков.

Д-р Красимира Радева е завършила медицина в МУ-  Пловдив. До назначаването й за заместник областен управител работи като лекар, специалист по вътрешни болести и кардиология в лечебни заведения в област Пазарджик. Два мандата е част от Общински съвет Пазарджик, информираха от пресцентъра на Областна администрация.

Вижте още

Търсят се лекари, заварчици, шлосери…

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че работните места за специалисти с висше образование …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.