събота , 20 април 2024
Водещи новини

Началникът на полицията в Панагюрище получи почетния знак на МВР III степен

127 служители от структурите на Областната дирекция на МВР – Пазарджик са отличени за добрата си работа и постигнатите резултати по случай празника на МВР – 5-ти юли. На тържествена церемония в заседателната зала на дирекцията присъства целият ръководен състав. Директорът старши комисар Петко Шотлеков поздрави служителите с празника и връчи  една от най-високите награди – почетен знак на МВР III степен – на началника на РУ-Панагюрище главен инспектор Николай Барбалов и началника на Сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Асен Гешев, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

С колективна парична награда са наградени служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и полицейски участък „Изток“. Парична награда е присъдена и на служител от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“.

С „писмена похвала“ старши комисар Петко Шотлеков е наградил 99 служители от различни структурни звена в цялата област. 10 грамоти от са връчени на служители от администрацията.            

Вижте още

Областният управител Валентина Кайтазова насрочи на 14 април консултации за състава на РИК Пазарджик за предстоящите избори

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.