четвъртък , 25 април 2024

Началникът на полицията в Панагюрище получи почетния знак на МВР III степен

127 служители от структурите на Областната дирекция на МВР – Пазарджик са отличени за добрата си работа и постигнатите резултати по случай празника на МВР – 5-ти юли. На тържествена церемония в заседателната зала на дирекцията присъства целият ръководен състав. Директорът старши комисар Петко Шотлеков поздрави служителите с празника и връчи  една от най-високите награди – почетен знак на МВР III степен – на началника на РУ-Панагюрище главен инспектор Николай Барбалов и началника на Сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Асен Гешев, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

С колективна парична награда са наградени служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и полицейски участък „Изток“. Парична награда е присъдена и на служител от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“.

С „писмена похвала“ старши комисар Петко Шотлеков е наградил 99 служители от различни структурни звена в цялата област. 10 грамоти от са връчени на служители от администрацията.            

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.