Водещи новини
Новите стажанти в ""Асарел-Медет" АД

Започна 18-ото издание на Стажантската програма на „Асарел-Медет“ АД

В първия ден на месец юли 19 студенти започнаха своя летен стаж в „Асарел-Медет“. Те бяха посрещнати от Бисерка Янева, директор „Човешки ресурси“, която им пожела много успехи, с които да се утвърдят като следващото поколение специалисти в компанията.

Стажантите ще бъдат част от екипите на производствените цехове и отделите „Информационни и телекомуникационни технологии“, „Доставки и логистика“, „Инженеринг на ремонта“, „Качествен контрол“, „Персонал“, „Екология“ и др.

Стажантската програма започва в „Асарел-Медет“ през 2004 г., когато в нея се включват 15 студенти. През следващите години техният брой се увеличава, за да надхвърли над 700 общо досега. Към момента в компанията работят 135 млади специалисти, които са започнали своето професионално развитие с летен стаж. Това прави близо 20% от всички участници в програмата или 12% от целия екип на „Асарел-Медет“.

ИЗТОЧНИК и снимки

фейсбук страницаа на „Асарел-Медет“ АД

Вижте още

Изборният процес в община Панагюрище започна навреме

В община Панагюрище изборният процес за народни представители в 50-ото Народно събрание и представители на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.