петък , 26 април 2024
Златната медалистка Кристина Гочева, г-жа Нона Немигенчева и носителката на Голямата награда Надежда Ковачева

Нови признания за таланта на трима вокални изпълнители от Панагюрище на фестивал-конкурса „Вярвай, искай, можеш!“

В конкуренция с изпълнители от 53 школи от България на ХIII-ия Фестивал-конкурс за вокални изпълнители „Вярвай, искай, можеш“ в Банкя отлично се представиха трима възпитаници на Школата по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към Центъра за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище. На втория, присъствен, етап в 4 възрастова група Надежда Ковачева бе отличена с Голямата награда. Само една точка не й достигна, за да получи Гран при. Ученичката на музикалните ръководители Нона Немигенчева и Пепа Филина обаче получи и специална награда – ПОКАНА да участва следващата година в Международния конкурс „Арлекин“ във Варна.
Пак в 4-та възрастова група със своето изпълнение златен медал спечели Кристина Гочева, а Стойко Шопов сребърен. И двамата са ученици на неуморимата Нона Немигенчева. 
Организатор на музикалното събитие бе Центърът за изкуство „Зорница“ – София, който връчи Сертификати на вокалните педагози.

Вижте още

Мария Бегова ще получи общинската награда“Любородие“

Общинската награда за краеведческа дейност „Любородие“ ще бъде връчена на 19 април 2024 година от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.