четвъртък , 18 април 2024
Водещи новини
Част от зрелостницците от ВИПУСК 2022 на СУ "Нешо Бончев". СНИМКИ: Павлина ЛАЛЕВА

Бъдете свободни и вярвайте, призова директорът на СУ „Нешо Бончев“ г-жа В.Барова

Вие бяхте първият випуск по новите изисквания на закона и се справихте успешно. Имаме 17 отлични оценки на ДЗИ по български език, а общият успех на випуска е много добър. Това подчерта в словото си към зрелостниците директорът на СУ „Нешо Бончев“ Веска Барова на 21 юни вечерта по време на връчване на дипломите за завършено средно образование. Стилната тържествена церемония се проведе в Театър дом-паметник. Госпожа Барова съобщи, че от 65 явили се на ДЗИ по български език средната оценка е 64.99 точки при средно 45 за страната, а държалите изпит по история и цивилизации са постигнали общ успех 76 точки при 59 за страната. Най-висок успех по време на средното си образование е постигнала Мария Гурбешлиева – отличен 5.92, като е изкарала пълни шестици и на двата зрелостни изпита. След нея по успех де нарежда Илчо Машев, … после са Светла Георгиева, която е била и председател на Ученическия съвет, Александра Мазнекова, Петя Врагова, Ивана Димитрова, Добрин Немигенчев,Валентина Брандийска, Мирослава Крайчева, Стиляна Кирилова, Габриела Петрова, Георги Колешарски, Николета Карабойчева… и още 10-ина бончевци.

С вълнение г-жа Барова пожела на младите хора да бъдат като птиците, защото те са символ на свобода, на истинската свобода, а не на свободата на отвързаното куче. Свободата, която ни прави по-добри. Свободата, която има морал и  прави и останалите по-добри, коментира г-жа Барова.

 

 

Вижте още

Работа да търсиш! Свободни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че към 2 април работните места за специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.