Момент от концртната програма

Четвъртокласниците от ОУ „Проф.Марин Дринов“ получиха своите удостоверения за завършен начален образователен етап

Четвъртокласниците от ОУ „Проф. Марин Дринов“ получиха своите удостоверения за завършен начален етап на основно образование. Актът  по връчването им бе на 16 юни в Народно читалище „Виделина – 1865“.

В празничния концерт учениците пресъздадоха истории с много мечти, любов и приятелства и върнаха публиката във вълшебния свят на детството.

Момент оот концертната програма

Г-жа Екатерина Футекова, директор на ОУ „Проф.Марин Дринов“, поздрави учениците и учителите за постиженията и им пожела още много успехи. Тя изказа сърдечна благодарност на родителите за доверието и подкрепата. Празничната вечер завърши с връчване на удостоверенията за завършен начален етап на основно образование.  Най-много точки на НВО по блгарски език и по математика беше изкарал Ангел Георгиев Вълчанов. По единия предмет той получи 98 точти от възможни 100, а по други над 90.

Всички учениците получиха подаръци от EVN за успешното приключване на проект „Иви и Енчо“, а учениците с отличен успех – грамоти и награди.

 

Вижте още

Самодейците на НЧ „Виделина-1865“ ще ни представят нова театрална постановка

Макар неотзвучали още песните от Хоровия фестивал в Панагюрище, салонът на читалище “Виделина-1865“отваря врати за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.