петък , 19 април 2024

Шофиращ „Ауди“ блъсна пешеходец и той почина на място, жена е с фрактура на ръката

Един е починал, а друг е ранен при пътно-транспортни произшествия, станали на територията на областта за времето от петък до днес. Първото е регистрирано в петък вечерта около 22.00 часа на пътя между Пазарджик и Белово в района на пазарджишкото село Звъничево. 31-годишен мъж от септемврийското село Ветрендол управлявал лек автомобил „Ауди“ по посока областния град. В района на село Звъничево той блъснал пресичащия пътното платно 33-годишен мъж от селото.  В резултат на удара пешеходецът е загинал на място. Екипи на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик са тествали водача за употреба на алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик.

Втората катастрофа е станала малко след полунощ в събота на кръстовище в областния град. 45-годишен мъж от Пазарджик, управлявайки лек автомобил „Сеат“, не спрял на знак „Стоп“ и не пропуснал движеща се „Хонда“ с водач 40-годишна пазарджиклийка. В резултат на удара е пострадала жената зад волана на японското возило. Тя била транспортирана и настанена за лечение в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на дясната ръка. И двамата са тествани с дрегер, като пробата за алкохол при мъжа е отчела 1.12 промила. И на двете местопроизшествия са извършени огледи, водят се досъдебни производства

Вижте още

От 1 април е пожароопасен сезон в горските територии на област Пазарджик

Със своя заповед областният управител на Пазарджик Валентина Кайтазова определи за пожароопасен сезон в горските …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.