четвъртък , 28 март 2024

Жените на ТК „Панагюрище“ се представиха достойно в третия турнир на пролетния полусезон

   На 05 март в гр. Пловдив се проведе третият турнир на АРГ – жени, пролетен полусезон.

Отборът на ТК „Панагюрище” в състав : Каролина Лилова,Йоана Ботева, Десислава Ботева и Ема Накова, изигра 4 срещи. В първия мач срещу отбора на гр. Стамболийски нашият тим постигна победа с 3:1, като отличен дебют направи най-малката ни надежда в клуба Ема Накова- дъщеря на нашата бивша състезателка и многократна шампионка Нелиа Тушлекова.Рутини победи направиха Каролина Лилова и Йоана Ботева.
Втората среща срещу отбора на Локомотив София в състава на които личеха имената на една дългогодишна шампионка и една китайка,отбора ни изигра един прекрасен мач и спечли категорично с 3:0 , като впечатляващи победи постигнаха сестрите Десислава и Йоана Ботеви.
Третия съперник беше отбора на Металик Перник, които победихме с 3:1
Поредния четвърти мач ,които бе изключиелно важен за 1-вото място бе с отбора на НСА София.Срещата се разви драматично,като съперника поведе с 2:0 и се наложи пълна мобилизация на нашите момичета и успяхме на изравним резултат 2:2. За съжаление в петия решителен мач Десислава Ботева поведе с 2:0 и в крайна сметка загуби с 2:3 като в контрагейма Десислава водеше 10:7 ,но щастиета се усмихна на студенките и спечелиха с 3:2.
Треньора на отбора Борис Влахов е доволен от мимичетата,които дадоха всичко от себе си.Каролина Лилова беше безпорния лидер, Десислава изигра отлични мачове въпреки че имаше здравословен проблем, а Йоана игра на познатото си добро ниво.Следващия турнир ще бъде м. април в гр. Панагюрище.
Клубното ръководство на клуба използва възможноста да поздрави Йоана Ботева за успешното й дипломиране като бъдеш юрист с пожелание за успешна кариета.

Вижте още

Волейболният турнир „Тодор Стоицев“ се проведе днес в Панагюрище

Днес Волейболен клуб „ПАН ВОЛЕЙ“ бе домакин на организирания от него  традиционен турнир по волейбол …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.