Водещи новини

Гимназисти от Панагюрище се обучават в Ирландия по програма Еразъм+

16 ученици от Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище са на обучение в Дъблин, Ирландия,

 по програма Еразъм +, проект „Професионалният опит – предпоставка за успешна трудова реализация“. Ключова дейност 1 „Образователна мобилност за обучаеми в сферата на професионалното образование и обучение“.
Ръководители на групата са инж. Магдалена Гоешкова, координатор на проекта, и Пенка Цвяткова. Посещението на учениците във вечнозелената страна, известна с висококачествена образователна система, ще продължи до 1-ви март.

Проектът цели подобряване качеството и ефективността на професионалната подготовка на учениците чрез възможност за практика в друга страна от ЕС и по този начин да се улесни преходът от обучение към пазара на труда. Партньори по проекта са Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм – гр. Панагюрище и ADC Technology Training (Ireland) Ltd.
Проектът е на стойност 58 364 евро и е съфинансиран от Програма „Еразъм+“ на Европейския съюз. 
Срокът му за изпълнение е 30.06.2022 г.

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.