четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

„Асарел-Медет“ АД се включи във второто виртуално издание на „Гордея се с труда на моите родители“

По пътя на медта, заедно с деца на работещи в „Асарел-Медет“ АД, се разходиха участниците

и зрителите в рамките на инициативата на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН „Гордея се с труда на моите родители“.
На 1 ноември, Ден на народните будители, 9 водещи в своите сфери компании отвориха вратите си виртуално за над 400 зрители на живо, за да представят 23 професии, ключови за минния, банковия, софтуерния, логистичния и енергийния сектор.
Повече от успешно бе участието на „Асарел-Медет“ в рамките на инициативата. Дейността на дружеството ни беше представена в кратка видео визитка, а на сериозните въпроси на децата, интересни отговори дадоха самите родители, баби, дядовци и специалисти в съответните области.
Зрителите разбраха отговорите на много детски въпроси, сред които: „Колко е голям рудникът“ и „Думата „мед“ от пчелния кошер ли произлиза?“ в специално подготвено видео, заредено с емоции и детски усмивки.
„Децата ни са важни! Независимо от всичко, компаниите продължават да отварят врати и виртуални стаи, за да се срещат с младите хора и да им разказват за своите професии. Каквито и професии да изберете, грижете се за планетата, бъдете полезни и щастливи!”, отправиха послание организаторите от Българска мрежа на Глобалния договор на ООН.
„Гордея се с труда на моите родители“ е проект, който стартира през 2012 г. и се провежда ежегодно. Целта му децата да се запознаят с ценността на труда и значимостта на всеки отделен човек за компанията, в която работи.
„Асарел-Медет“ е част от инициативата от 2013
г.
ИЗТОЧНИК И СНИМКИ
Фейсбук групата на „Асарел-Медет“ АД

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.