Водещи новини

В ОУ „Проф.М.Дринов“ продължават да работят по проекта „Пътешествие назад в миналото с поглед в бъдещето“

За трета поредна година ОУ „Проф. Марин Дринов“ е с одобрен проект по Национална програма „Заедно в грижата за всеки ученик“, 

модул 3 „Осигуряване на условия за екипна работа на учителите от началния етап с учители по учебни предмети от прогимназиалния етап“.
„Пътешествие назад в миналото с поглед в бъдещето“ е наименованието на проекта, по който ще продължат да работят г-жа Богдана Шишкова и г-жа Магдалена Македонска. Учителите ще провеждат съвместни уроци и дейности по предметите „Човекът и обществото”, „География и икономика” и „История и цивилизации” с учениците от IVа клас и Vв клас, като петокласниците ще продължат участието си в проекта от миналата учебна година.

Основната цел на проекта е да се осигури плавен преход от начален към прогимназиален етап чрез създаване на спокойна и позната атмосфера и взаимоотношения с учениците, както и постигане на по-високи резултати.
Учителите ще продължат да изграждат положителна нагласа към ученето и ще формират умения за работа в екип, комуникативни умения, предприемчивост и находчивост, гражданско съзнание. Ще заложи на патриотично и екологично възпитания, чувството за принадлежност към родния край, България, Европа и света; опознаване на местни културни, географски забележителности и обекти, важни исторически дати, свързани с историята на родния край, видни панагюрски личности.
ИЗТОЧНИК: Фейсбук страницата на 
ОУ „Проф.Марин Дринов“

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.