Водещи новини

Най-добрите мениджъри, най-добрите в професията и дългогодишните работници бяха наградени днес в „Асаре-Медет“ АД

Под звуците на „We are the champions“ на „Queen“ днес бяха наградени 94 работещи в „Асарел-Медет” АД за професионални постижения и дългогодишен трудов стаж.

Отличени бяха работници и специалисти от дирекция „Производствени дейности“, както и най-добрите мениджъри в компанията. Изпълнителният директор инж. Делчо Николов поздрави наградените и благодари на тях и на целия екип на „Асарел-Медет“АД. Хората са ни златни. Благодарение на Вас и на Вашата всеотдайност в работата постигаме тези отлични резултати в година на тежка здравна и икономическа криза. Признание за Вашия труд е изминалото национално честване на Деня на миньора на Българската минно-геоложка камара, където по традиция „Асарел“ обра за поредна година много награди, каза инж. Делчо Николов.




Ръководителят на отдел „Финанси“ Димитър Димитров е едва на 29 години, но вече е отличен като един от най-добрите мениджъри в компанията. „Радостен съм, че моят труд е оценен от ръководството. Това е признание не само лично за мен, а и за целия екип на отдела. Да управляваш финансите на компания като Асарел“ е голямо предизвикателство, но всички ние, които работим в отдела, даваме най-доброто от себе си, за да бъдат финансите винаги на плюс, каза Димитър Димитров, който днес има двоен повод за празник – рожден ден и награда.
Признание като най-добър мениджър получиха също инж. Евгения Матеева – ръководител на отдел „Качествен контрол“, инж. Здравка Кърпаров – ръководител на отдел „Строителство“, Ана Финджикова – ръководител на отдел „Комуникации“, инж. Ангел Ангелов – доскорошен ръководител на отдел „Технологично развитие“, сега пенсионер, инж. Георги Сеферинкин – началник на обогатителна фабрика „Асарел“, и инж. Панталей Матанов – ръководител отдел „Автоматизация“.

Отличените от дирекция „Производствени дейности“ бяха поздравени от своя ресорен директор инж. Иван Чолаков, който също бе сред наградените – за 25 години непрекъснат трудов стаж в компанията. Той благодари на целия екип на рудник „Асарел“, обогатителна фабрика „Асарел“ и цех „Водно-отпадно стопанство, пречиствателни станции и екстракция и електролиза“, като пожела на всички да са здрави и да се гордеят с резултатите, които заедно се постигат. „Сред Вас виждам много колеги, с които сме започнали заедно преди 25 години. Но виждам и много млади колеги и се радвам, че има приемственост между поколенията“, каза инж. Иван Чолаков.
Днес отличие за 30 години в компанията получиха прокуристът Галя Костова и инж. Нейко Узунов – изпълнителен директор на „Орика Мед“. Признание за 35-годишнината си в „Асарел“ имаше за Николай Попниколов, лидер на фирмената синдикална организация „Подкрепа“, а за 40-годишния си стаж поздравления получиха Мария Данчева, Христина Кърпарова, Стоянка Димитрова, инж. Радко Шуманов и Георги Говедаров.
Една дама бе отличена като най-добър в професията в изцяло мъжкия екип на цех „Екстракция и електролиза“. Магдалена Цуцекова е част от „Асарел-Медет“АД вече 34 години. „Започнах на 21 години в МОК „Медет“ като плановик“, разказа Магдалена. Бях особено впечатлена от мащабите на комплекса, десетки автобуси превозваха хората за смените и всичко ми се струваше огромно. Приемам признанието от колегите с радост и гордост. Работя в изцяло мъжки колектив и се чувствам много комфортно. Лесно се работи с толкова мъже около теб. На всички колеги пожелавам да са здрави и да сме все така единни и сплотени както на работа, така и вкъщи, допълни Магдалена Цуцекова.
По обяд в трите столови на „Асарел-Медет“АД беше раздаден курбан, осветен от архиерейския наместник на Панагюрска духовна околия свещеноиконом Атанас Манолов.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.