сряда , 24 април 2024
Водещи новини

До 13 август пенсиониралите се в „Асарел-Медет“ АД трябва да се запишат за получаване на фирмен подарък за Деня на миньора

Скъпи колеги, приятели и партньори,
Прогнозите за непредвидимо развитие на епидемичната обстановка

през лятото доведоха до трудното, но единствено възможно решение за отмяна на празничния концерт по случай Деня на миньора, който „Асарел-Медет“ обичайно провежда в края на месец август.
Притесняваме се да поемаме каквито и да било рискове на фона на динамичните промени в пандемичната ситуация. Смятаме, че нищо не е по-важно от опазването на живота и здравето на хората и това надделява над желанието на всички ни заедно да споделим емоцията от хубавия празник.
Съзнаваме, че в тази обстановка нашият Ден на миньора не би могъл да се състои така, както го познаваме и харесваме – с много веселие и голям концерт за хиляди хора в Панагюрски колонии. Неизвестността промени организационните ни планове, но не и оптимизма, с който гледаме напред към едно още по-вълнуващо тържество през 2022 г.
През тази година екипът на компанията ще почете закрилника на миньорите св. Иван Рилски с водосвет за здраве, който ще бъде отслужен на 18 август при фирмения параклис „Св. Богородица – Живоприемен източник“. По традиция за празника ще бъдат отличени най-добрите в професията и хората от екипа, които имат дългогодишен трудов стаж.
Отново ще изразим уважението си към пенсионираните колеги от „Асарел-Медет“.
Ще ги очакваме от 23 до 27 август в Информационния ни център в Панагюрище,
за да получат своя фирмен подарък.

Желаещите ще трябва предварително да се запишат до 13 август – на място в Информационния център или като се свържат с отдел „Персонал“ в работно време на тел. (0357) 60 407, 60 293 или 60 367.

Благодарим за разбирането и подкрепата!
Нека св. Иван Рилски да донесе във всеки дом радост, добрина и благополучие,
за да посрещаме заедно още много празници!
Бъдете здрави!

Вижте още

Десетки продължват да са свободните работни места в общините Панагюрище и Стрелча

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че към 27 февруари работните места за специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.