Водещи новини

Изборите за 46 Народно събрание започнаха спокойно в област Пазарджик

В спокойна обстановка започна изборният ден на територията на област Пазарджик. 

Тази сутрин всички изборни секции бяха предадени без проблеми от охраняващите ги служители от МВР на секционните избирателни комисии. Над 600 човека от структурите на вътрешното министерство в региона са ангажирани в охраната на изборния процес в местата за гласуване и изборните секции, съпровождането на изборните материали и машини за гласуване, за спазването на обществения ред, осигуряване на пожарната безопасност и защитата на населението, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
Оттам припомнят, че сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Пазарджик и звената в районните управления в Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в деня на изборите за Народно събрание.
Служителите ще работят на 11 юли /неделя/ 2021 г. от 08.30 до 19.30 часа, а гражданите могат да подават искания за удостоверения до 19.00 часа.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.