четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Кардиологът д-р Й.Бояджиев: Препоръчвам на всички, които не са се ваксинирали срещу COVID-19, да го направят!

 

Тази година кардиологът д-р Йордан Бояджиев беше един от тези, които изкараха тежко COVID-19.


В социалните мрежи стотици жители на община Панагюрище му пожелаха бързо възстановяване и се молиха за него. С Божията милост и професионализма на лекари от МБАЛ „Уни Хоспитал“, както и на анестезиолога д-р Стефан Василев, д-р Бояджиев вече се чувства добре и на 8 юли в много тесен кръг вдигна наздравица за 55-я си рожден ден.
За oshtepan.com д-р Бояджиев коментира: COVID-19 е изключително опасна вирусна инфекция с нечести, но много тежки усложнени от типа на дихателна недостатъчност. Препоръчвам на всички, които не са се ваксинирали, да помислят и да го направят, защото ваксинираните боледуват по-леко и изходът е по-добър! Препоръчвам да се спазват противоепидемичните мерки!
Пожелавам на всички да бъдат здрави, но не в стандартния смисъл, а освен във физически и в духовен аспект! Бог да благославя и закриля всички ни! АМИН!

Д-р Йордан Бояджиев е роден ан 8 юли 1966 г. в град Пещера. Завършва Медицинския университет „Ив.П.Павлов“ в град Пловдив през 1992 г. Придобива специалност „Вътрешни болести“ през 1998 г., а през 2007г. и специалност „Кардиология“.
Професионалната му кариера започва в началото на 1993 г. във Вътрешно отделение на Общинската болница в Панагюрище МБАЛ „Събо Николов“, на която в началото на 2010 г. е управител 3 месеца.
От 2008 г. работи като кардиолог и в „ДКЦ I – Панагюрище“ ЕООД.
Още от дете мечтаел да стане лекар, защото обича хората и обича да им помага. Това за мене е най-хубавата професия. Ако трябва да избирам отново, пак ще избера лекарската професия, но ще отдавам едновременно и голямо значение на спорта. И ще съчетавам работата със спорт. Досега не отдавах голямо значение на спорта и допуснах преумора, споделя д-р Бояджиев.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.