петък , 19 април 2024

Рекордьорката по титли в самбото Мария Оряшкова гостува в „Асарел-Медет“ АД

По повод рекордната 10-а европейска титла на самбистката Мария Оршкова, днес в Асарел-Медет АД тя получи поздравления

от ръководството на компанията. Шампионката и нейния треньор Иван Нетов бяха приветствани от изпълнителния директор инж. Делчо Николов. Той връчи парична награда на Мария за усилията и неуморния труд, който полага, за да прославя България и Панагюрище. „Мария ти си феномен, за нас е изключителна гордост, че те познаваме и се гордеем с успехите ти. Вярваме, че те ще се множат и занапред както в самбото, така и в другите спортове, в които показваш талант. Надявам се, че дори и след като приключи славната ти кариера, към която предстои да добавиш още титли, ще се върнеш в родния си край, за да възпиташ и вдъхновиш много бъдещи шампиони“, пожела инж. Делчо Николов на златното ни момиче.
По време на посещението си в дружеството Мария подписа традиционния договор като стипендиант на „Асарел-Медет“, в рамките на който компанията продължава да я подкрепя като успешен спортист.
Между всички професионални ангажименти, с които Мария е затрупана, тя упорито се готви за защитата на своята докторантура, която й предстои през ноември.
ИЗТОЧНИК: фейсбук страницата
на „Асарел-Медет“ АД

Вижте още

Десетки продължват да са свободните работни места в общините Панагюрище и Стрелча

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че към 27 февруари работните места за специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.