четвъртък , 28 март 2024

Васил Ралчев: Нашата мисия е не да гоним печалба, а да направим InaЕssentials бранд на световно ниво

От началото на 2021 година панагюрската фирма InaEssentials вече предлага продуктите си

в Испания, Португалия, Белгия и Ирландия.
Фирмата регистрира над 150 000 нови клиенти и генерира рекордни обороти. Брандът има повече от 500 000 клиента и оперира в 16 европейски страни. Има индивидуален мениджър на всяка държава и изпраща стоката си от 8 логистични склада, позиционирани из цяла Европа.
Зад тези готини числа се крие уникален екип, който е движеща сила на всичко. Това  споделя в социалните мрежи младият панагюрски предприемач Васил Ралчев. Целта му е да постави България на картата на големите световни козметични брандове.
Васил Ралчев има смели мечти и работи здраво за тяхното сбъдване.
Върху продуктите на семейната компания той прилага опита си в областта на маркетинга, който има от университетат в Англия. Признава, че всичко се оказа в пъти по-голям бизнес от това, което си е представял. 
Всичко започва през 2019 година, когато Васил Ралчев започва този бранд като на шега, без да очаква, че ще попадне в това пътешествие. Васил Ралчев и Георги Димиров, мениджър на голяма част от онлайн магазините на Inaessentials, са движещ механизъм в нещо, което има собствен живот и се развива, но не само от техните преки действия, а на повече от 30 талантливи млади хора.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД ви поздравява с 3-ти март

„ОПТИКС“ АД ви поздравява с 3-ти март – национален празник на Република България! Нека светлият …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.