Водещи новини

Още 5 жени от Панагюрско са с COVID-19

РЗИ – Пазарджик информира днес за 35потвърдени положителни проби за COVID-19.


Хоспитализирани са
9от тях, останалите са поставени на домашна изолация.
Новозаразените са 24 жении 11 мъже. Жените са на възраст от 21 до 81 години.
Мъжете са на възраст от 44 до 74 години.  
Разпределени по населени места са както следва:
Жени – град Пазарджик – 8, от тях: една жена е хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“; новопотвърдена е директорът на училището в село Калугерово – ОУ „Христо Ботев“; помощник-възпитател в ДГ „Явор“ – извършва се епидемиологично проучване; възпитател в ДГ „Снежанка“ – ще бъдат връчени заповед за поставяне на група под карантина и предписание за предприемане на противоепидемични мерки. От село Огняново – 1, хоспитализирана в Първо Вътрешно отделение на „МБАЛ-Пазарджик“; от село Паталеница – 1. От град Пещера – 4, една жена е хоспитализирана в МБАЛ „Хигия“; от град Велинград – 2, едната жена е учителка в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“; от село Сестримо – 1, от село Момина Клисура – 1; от село Ветрен дол – 1. От град Панагюрище – 1, от село Поибрене – 1, от село Попинци – 1, от село – Оборище – 1, от село Панагюрски колонии – 1.
Мъже – град Пазарджик – 5, трима от мъжете са хоспитализирани в „МБАЛ-Пазарджик“; от град Пещера – 4, един е хоспитализиран в МБАЛ „Хигия“; от град Сърница – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Здраве“ – Велинград; от град Белово – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Пазарджик“.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.