Водещи новини

Прокуратурата привлече като обвиняеми и задържа двама мъже за кражба на 1300 грама златни накити

ДНЕС Районна прокуратура – Пазарджик привлече като обвиняеми 27-годишния В.П. и 20-годишния В.Г., че на 4 февруари 2020 г.,

в с. Мало Конаре, област Пазарджик, от частен дом чрез разрушаване на преграда, здраво направена за защита на имот – счупване на стъклото на входната врата, противозаконно са отнели чужди движими вещи – 1 300 грама златни накити. До момента те са с неустановена стойност,  Двамата обвиняеми са били установени и задържани от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ на МВР-Пазарджик.
На 4 февруари 2020 г.,  през нощта, в с. Мало Конаре  В.П. и В.Г. се уговорили да извършат кражба в  къща, като знаели, че собствениците са в чужбина. Те разбили стъклото на входната врата и отнели от дома 1 300 грама златни накити. Бил подаден сигнал на тел. 112. На мястото незабавно пристигнала дежурна група при полицейското управление в ОД на МВР-Пазарджик. Извършен бил оглед, иззети са веществени доказателства.
Обвиняемите са задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Пазарджик. В Районен съд – Пазарджик е внесено искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях. Разследването по случая продължава, съобщиха от Пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив.

Вижте още

Община Панагюрище на 14 март е домакин на Концерт с кауза на група „СПРИНТ” и приятели

В ПОДКРЕПА НА ХОРАТА С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ И КАУЗАТА „ЗА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКА МУЗИКА В НАЦИОНАЛЕН …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.