четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Ученици от СУ“Нешо Бончев“ пак бяха в Румъния по програма „Еразъм+“

Десетокласничките Александра Мазнекова и Хрисимира Цоневска от СУ „Нешо Бончев“- Панагюрище за пореден път бяха одобрени за участие в проект 

Всички са равни“ в Крайова, Румъния, по програма Еразъм+. Участващи страни бяха България, Турция, Сърбия, Гърция, Македония, Полша, Словакия, Португалия и Румъния. Всяка страна имаше по 4 представители. Бончевци се представиха безупречно на българската вечер и оставиха незабравими спомени сред младите европейци. 
                                                                 
Домакин на събитието от 16 до 29 ноември беше Капре Максим.
За участието на младите талантливи хора от Панагюрище и тяхното представяне голяма роля има подкрепата на техните родители и учителя им по английски език г-жа Силвия Бобекова.
Проектът се базираше на потребностите за повишаване качеството на организационните дейности чрез обучение на младежки кадри. За тях това е начин за придобиване на необходимите умения за прилагане на инициативи въз основа на нуждите на младите хора. Основнта цел бе да се обучат 38 младежи от 9 държави за използване на неформалното образование като ресурс за работа с млади хора, за развиване на техните лични и професионални компетенции.
 

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.