Водещи новини

С много емоция премина второто издание на турнира по волейбол в Панагюрище в памет на инж.Тодор Стоицев

 С много емоция и високи нива на адреналин премина второто издание на волейболния турнир за момичета, организиран в памет на инж.Тодор Стоицев. 

Спортното събитие се проведе днес в зала „Арена Асарел“ и на откриването му присъстваха членове на Лайънс клуб – Панагюрище, част от който бе и инж.Тодор Стоицев. Участващите в турнира приветства председателят на Управителния съвет на ВК „Пан волей“ инж.Стоян Василев, който е и един от пастпрезидентите на Лайънс клуб – Панагюрище. Имаше изпълнения на мажоретен състав с ръководител Мария Бензарова, а турнира откри Лидия Стоицева, съпруга на инж.Тодор Стоицев, като връчи топката за започване на играта на Никол Воденичарова от отбора на домакина – ВК „Пан волей“.
В турнира участваха отборите на ВК „Родопа“ – гр.Смолян, ВК „Тополово“ – гр.Тополово, и ВК „Пан волей“ – Панагюрище.
Най-добре се представи отборът на „Родопа“, от когото ВК „Пан волей“ загуби последния мач, макар в първия гейм да показа надмощие. Панагюрските момичета победиха тима на ВК „Тополово“. 
Накрая всички отбори получиха плакети с лика на инж.Тодор Стоицев, а за състезателите бе разрязана голяма торта, осигурена от Лайънс клуб – Панагюрище.

 


Плакети получиха още Лидия Стоицева и фирма „ОПТИКС“ АД, един от основателите на която бе инж.Тодор Стоицев и която бе спонсор на волейболния турнир.


Преди да бъдат връчени плакетите инж.Стоян Василев поздрави всички състезателки за страхотната игра, която показаха, с думите: „Браво! Напълнихте ми душата! Продължавайте напред и вярвайте в себе си!“

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.