Водещи новини

Наближава Третият фестивал „Здравей, здраве!“ в Панагюрище

 

Третият пореден фестивал „Здравей, здраве!“ ще се проведе в Панагюрище през октомври. Мястото на събитието отново е

зала „Луда Яна“ в хотел „Каменград“, но тази година датите са 5-6 октомври. Събитието ще бъде открито в 10.00 часа на 5 октомври.
Първият лектор ще бъде познатата вече на част от панагюрци д-р Светла Балтова, която има дългогодишна практика като кардиолог и ревматолог. В последните 20-ина години работи в областта на холистичната медицина. Изнася множество лекции на семинари и води курсове в областта на интегралната медицина, осъзнаване на eдинството на живота.
Автор е на две книги по астропсихология – „Астрология и астропсихология за всеки“ и „Планетите и ритъмът на човешкия живот“. В последната си книга „Новата медицина. Лечение чрез осъзнаване“ д-р Балтова споделя знания за връзката между душевните процеси и болестните сиптоми, подкрепени с примери от дългогодишния й практически опит. 
За интересуващите се припомняме, че подобна книга, но на американката Луиз Хей излезе на българския книжен пазар преди 20 и повече години. Заглавието на първата книга на Луиз Хей е „Излекувай живота си“.
Лекцията, която д-р Балтова ще изнесе пред панагюрска публика на 5 октомври, е на тема „Новата медицина. Лечение чрез осъзнаване“. А практиката, която ще води от 12.30 до 13.00 часа, ще е на тема „Осъзнаване на мъжката и женската енергия у нас чрез паневритмитични упражнения“.
Вторият лектор на 5 октомври в Панагюрище ще е проф.Дамян Попхристов. Той ще говори за „Величието на българския Дух“ от 11.15 часа до 12.30 часа.
Третата лекция ще бъде от 14.00 до 15.30 часа, темата ще й е „Фамилни костелации и регресивна терапия“. Лектор ще е д-р Рада Алексиева.
Третият фестивал „Здраве, здраве!“ в Панагюрище ще завърши с лекцията на Галина Ангелова „Българското хоро – извор на здраве, радост и сила“.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.